Globala HR-processer med SAP SuccessFactors

HR-transformation inkluderar inte bara människor och processer, men också teknologin som stöttar dem. I många organisationer är den underliggande digitala HR-teknologin avgörande för att nå digitaliseringsmålen. I SAP SuccessFactors finner du teknologin för att lyckas med din HR-transformation.

Fördelar för din organisation med SAP SuccessFactors

Öka medarbetarnas förtroende

Innovativa mobila applikationer och punktliga löner – det perfekta receptet för en förstklassig arbetsgivare.

Total sinnesro

Vårt team med över 450 interna SAP-experter garanterar omfattande support och banbrytande flexibilitet.

Budgetvänlig

Håll budgeten genom snabb driftsättning av tekniksupport från en och samma leverantör.

Låt lönesystemet jobba

Fatta datadrivna beslut genom att sammanlänka din lönedata med HR- och affärsdata.

 

Skräddarsy lösningar

Vi kan helt och hållet integrera våra HR-lösningar med dina nuvarande och lägga till support där det behövs.

Gedigen SAP-erfarenhet

Adessa är en del av SD Worx och fokuserar på molnbaserad HR-programvara: design, implementering, stöd och hantering av SAP HCM & SuccessFactors Employee Central (EC) och Employee Central Payroll (ECP). Adessa över 250 nöjda SAP kunder och 600 000 användare. Med laserfokus på användarens upplevelse och effektiva HR processer designas en skräddarsydd lösning efter just dina behov som sedan backas upp av ett tillförlitligt affärscase.

Flexibla leveransmodeller

Oavsett om du hanterar din lön i SAP (EC eller HCM) eller ansluter ditt SAP-system till SD Worx lönelösningar, tar vi hand om dig och dina behov. Våra lokala löneexperter erbjuder avancerad support inklusive kontroller av efterlevnad, löneutbetalningar och datainmatningskapacitet. Välj vilken servicemodell som passar dig bäst, alltifrån Managed Payroll Services till fullständig outsourcing.

Stjärnan av SuccessFactors

Få störst värde direkt med Adessa Simplified_HR, stjärnan av SuccessFactors! Den här förstklassiga lösningen kombinerar branscherfarenhet, djupgående expertis och ett stort fokus på kundframgång för att skapa mervärde på nolltid. Adessa Simplified_HR levereras som en tjänst i en enkel och omfattande prenumerationsmodell som gör SuccessFactors tillgänglig även för medelstora organisationer – utan att behöva tänka på kapitalinvesteringar.

Programvara för medarbetarna

Är du på jakt efter en mobilvänlig, användarfokuserad och lokaliserad HRIS som grund för ditt företag? Då är SAP SuccessFactors Employee Central helt rätt! Den här banbrytande lösningen gör att dina medarbetare kan dra nytta av smidiga och konsekventa processer inom olika HR-domäner. Vår projektstrategi och våra acceleratorer erbjuder förutsägbara implementeringstider samtidigt som flexibiliteten och friheten maximeras. 

Aldrig ensam och alltid uppdaterad

Adessa ProCare är en effektiv och flexibel SaaS-supportmodell som är utformad för att ge progressivt underhåll, incidenthantering, långsiktigt hållbara lösningar och snabb problemhantering. Vi har ett erfaret team med lokala och globala konsulter som ger fullständig teknisk support och HR-support så att du får ut allt av din SAP SuccessFactors-investering. Dessutom är du alltid uppdaterad med de senaste nyheterna och innovativa HR-trenderna.

Prata om möjligheterna med SAP SuccessFactors med Tommy

Tommy Palmgren