Vilket häftigt år! Vad kan du förvänta dig av 2022?

Snacka om att avsluta året med en riktig smällkaramell! 

Trots pandemin kan vi stänga 2021 med de bästa resultaten Aditro har haft i modern historia! Och det är tack vare er kunder och den tillit ni har visat oss. Vi lär oss hela tiden av varandra. 

Året har bjudit på många härliga nyheter. Vi har fortsatt att utvecklat våra tjänster och partnerskap. Idag kan vi exempelvis stoltsera med att alla våra lönekunder har migrerats från on premise till Aditro Cloud och nu är en del av en säker molnlösning. Samt att ett stort antal nya kunder har gett oss förtroendet att bli deras nya län- och HR-leverantör. 

Så vad kan ni vänta er av 2022? 

Den allra största nyheten är att Aditro blir en del av SD Worx, ett av Europas ledande företag för löneadministration och HR. Vad innebär det för dig som partner och kund?  

Jo, med den gemensamma kraften och kompetensen kommer nya affärsmöjligheter, ny mjukvara, SAP/SuccessFactors-erbjudanden, större expertis och ett stort stöd till alla er som funderar på att expandera utanför Nordens gränser. Spännande, eller hur?  

Vi kommer att bredda vårt erbjudande till små och medelstora bolag, dels via direktförsäljning och via nya partners. Och vi blir en del av den publika marknaden igen.  

Så det är med stolthet i rösten som jag skålar in det nya året med målet att vi som SD Worx nu siktar på att bli nummer 1 i Europa.  

Och vi ser fram emot resan – tillsammans med er. 

Jag vill avsluta med att ge mitt allra varmaste tack till alla fantastiska medarbetare. Nyckeln till framgång vilar hos er. 

Så inget nyårslöfte, tänker du? Jo, vi lovar att fortsätta leverera, ge er ännu mer fokus på affärsutveckling och att fortsätta stärka era verksamheter. 

Och mitt personliga nyårslöfte? Ja, det får bli att stärka mig själv. Med mer motion. (Nu kan jag inte backa, när det står här svart på vitt. Ett löfte är ett löfte, eller hur?)  

God jul och gott nytt år. Jag hoppas att ni alla får vila upp er under julledigheten, inför nästa års raketutveckling, 

Magnus Engman - Head of Aditro Enterprise Sweden
Magnus Engman, VD för Aditro och Country Leader för SD Worx, Sverige