HRM-system för offentlig sektor

Vi finns här för er – genom hela anställningen

Arbeta smart, smidigt och effektivt med HRM-system från SD Worx

Vi vet att administration är en viktig del i alla organisationer men kan, speciellt om det inte utförs på bästa sätt, ta väldigt mycket tid av en arbetsdag. Offentlig sektor lägger stor energi på ett komplicerat arbete och behöver hantera en enorm mängd information. Vi på SD Worx samarbetar tätt med våra partners för att kunna erbjuda HR-system, lönesystem och tidshantering som hjälper er underlätta och automatiseraren en stor del av arbetet. Tillsammans gör vi HR tillgängligare, effektivare och frigör tid – för hela organisationen.

Fördelarna med SD Worx HRM-system

Blickar mot framtiden

För att hänga med i utvecklingen gäller det att attrahera den allra bästa personalen. Kandidater som vill utvecklas är intresserade av arbetsplatser med nytänkande arbetssätt och innovativa verktyg. Därför har SD Worx ett stort fokus på digitalisering, AI och moderna HR-lösningar. För att kunna ta era chefer och anställda hela vägen in i framtiden.

Vi ser era behov

Vi förstår precisionen och det hårda arbetet som krävs för offentlig sektor att bistå samhällsinvånare med så viktiga tjänster. Genom att automatisera tidigare manuella processer hjälper vi er att vinna både tid och energi. På så sätt kan medarbetare ägna mer tid åt de samhällsbärande uppgifterna och spara resurser till sin egen återhämtning.

Hjälper er effektivisera

SD Worx skräddarsyr alla tjänster efter era behov och automatiserar viktiga processer inom lön och andra nödvändiga avdelningar, utan ett era ansvariga tappar insyn och kontroll. Detta minskar risken för mänskliga misstag eller felkalkyleringar vilket inte bara bidrar till att anställda kan arbeta mer effektivt, utan också att produkten som levereras håller högre kvalitet.

Appar för effektiv HR

SD Worx erbjuder två appar – en för anställda och en för chefer. Det går snabbt och enkelt att ansöka, registrera och godkänna direkt i appen. Den moderna lösningen minskar risken för misstag med automatiserade processer. Spara personalens tid samtidigt som du ökar medarbetarnöjdheten och tillåter dina anställda att känna sig sedda.

Läs mer om HR-apparna som är designade för att förenkla arbetslivet här. 

Våra lösningar för offentlig sektor

HR-systemet

Effektiv hantering av
person- och organisationsinformation.

Masterdatamodulen People är stjärnan inom SD Worx HR. Den sorterar, hanterar och kontrollerar nya, nuvarande och avslutade anställningar effektivt samtidigt som den låter dig ha god översikt. Nya anställningar läggs enkelt in i systemet utan överväldigande administration och underlättar det dagliga arbetet för både dina chefer och HR-specialister.

Lönesystem

Stödjer fler än 120 kollektivavtal med hög automatiseringsgrad.

SD Worx Lön är det enda systemet på den svenska marknaden som erbjuder underhåll av centrala kollektivavtal utan att lägga till konsulttimmar eller dyra uppgraderingar. Lönesystemet efterföljer lagändringar och regelverk automatiskt så du alltid kan vara säker på att dina lönesystem är uppdaterade. Systemet är lika effektivt för kommunen och dina kommunala bolag.

Workforce Management

Kontroll och översikt över bemanningen inom verksamheten.

Workforce management handlar om att optimera processen av att omvandla tid, till pengar. Genom att hantera och analysera tid- och närvarorapporter kan du få en översikt över var, hur mycket och när tid och arbetskraft går åt. På så sätt kan du optimera dina personalresurser utifrån korrekt data och ta beslut som kommer gynna hela organisationen.

Onboarding och offboarding

Digitaliserade onboardingprocesser som underlättar arbetet.

Att ta in ny personal görs fortfarande vanligtvis genom manuella processer. Även om det kanske är det sättet det alltid gjorts på, kan manuella processer göra arbetet både trögt och mer tidskrävande än det behöver vara. Med digitala, automatiserade onboardingprocesser minskar du risken för att viktiga rutiner faller mellan stolarna.

Boka tid för att prata om HRM för offentlig sektor

Lena Fondelius

Några av våra produkter för offentlig sektor

Lönerevision

Effektivisera lönerevisionen med smidig hantering genom hela processen.

Läs mer >>

Expense

Minimera pappersarbetet vid utlägg och glöm problemen med förlorade kvitton.

Läs mer >>

Rekrytering

Attrahera och anställ de bästa talangerna i samma integrerade process.

Läs mer >>

Kompetens

Identifiera potential, eventuella luckor och nyckelkompetenser hos dina anställda.

Läs mer >>

Workforce Management

Planera och optimera din personalstyrkas tid smidigt och effektivt.

Läs mer >>

Mål och samtal

Sätt tydliga mål för utveckling och öka engagemanget i din organisation.

Läs mer >>

Uppföljning sjukfrånvaro

Integrera frånvaro med våra andra tidslösningar och effektivisera organisationen.

Läs mer >>

HR-appar

Få dina anställda att känna sig hörda på ett snabbt och enkelt sätt.

Läs mer >>

Se funktionerna live i SD Worx demo

I videon nedan får du se en demo av gränssnittet och hur funktionerna fungerar.

Vi visar appen Daily för dig som medarbetare, appen Manager för dig som chef och appen Pro för dig som är HR-specialist.

Du får även se hur du gör en ny anställning digitalt med e-signering, tidsrapportering, kvittoredovisning, lönerevision, medarbetarsamtal och KPI:er med Analytics.