Våra partners

Tillsammans bygger vi de bästa lösningarna

SD Worx är partner med flera ledande företag inom HR och Lön. Dessutom skapar vi integrationer med de flesta lösningar som finns på den nordiska marknaden inom ERP, HRM och andra tredjeparter. Det gör att vi tillsammans med partners och tredjepartslösningar kan leverera precis det du behöver för att göra din lösning unik och anpassad efter ditt företags behov.

Här kan du läsa mer om våra samarbetspartners

Workday – A Worldwide Payroll Partner

Som medlem i Workday Global Payroll Cloud Partnership Program hjälper vi Workdays globala kunder med verksamhet i Norden så att deras löneprocesser fungerar effektivt för såväl anställda som globala HR- och löneteam.

Genom samarbetet får kunderna en trygg leverans av lönedata, med möjlighet att behålla personlig information i Workday. Aditro betalar ut lönen och ger tydliga och revisionsrapporter som är enkla att överblicka och analysera.

Kunderna sparar tid genom en certifierad lösning med en sömlös integration vilket skapar en smidig upplevelse med system som löpande uppdateras med branschledande HR-teknik.

 • Certifierad partner för lönesystem
 • Standardgränssnitt
 • Enkel lönehantering

Läs mer >>

Adessa Group

Adessa tillhandahåller SAP-baserad HR-programvara och tjänster i hela Europa. Adessa Group är till 100 % del av SD Worx Group. Som ett resultat av detta är alla SAP-baserade HR-tjänster och teknologi för SD Worx Group nu grupperade under varumärket ”Adessa” och förs ut på den europeiska marknaden.

Har du SAP HR, men vill ha ett lokalt lönesystem, prata med oss, vi kan hjälpa dig!

Läs mer >>

Kivra – Digital brevlåda och digitala kvitton

Kivra är både din digitala brevlåda och ditt digitala arkiv där du tar emot och sparar dina viktiga dokument. Allt ifrån deklaration, avtal, kvitton intyg och lönespecifikationer, allt samlat på samma plats.

Idag använder 4 miljoner svenskar Kivra och tar emot digitala dokument från 32 000 avsändare, sammanlagt skickas det ut över 1 000 000 lönespecifikationer digitalt redan idag genom Kivra. Det innebär färre transporter, minskad pappersförbrukningen samtidigt som kunder erbjuds en användarvänlig tjänst via hemsidor och appar som enkelt och säkert nås med hjälp av BankID.

 • Hållbara lösningar
 • Digitaliserar den svenska postsystemet
 • Papperslöst och säkert

Kolla in vårt gemensamma webinar som spelades in den 30:e mars 2021 >>

Läs mer >>

Teamtailor – Attrahera och rekrytera de bästa talangerna

Teamtailor hjälper hr-chefer och rekryterare att effektivisera och optimera rekryteringsprocessen. Med över 200 000 användare är Teamtailor det ledande Applicant Tracking Systems (ATS) på marknaden och är enkelt att använda för både arbetsgivare som arbetssökande.

Teamtailors unika plattform erbjuder en helhestlösning när det det kommer till att marknadsföra sig som arbetsgivare och är ett intuitivt verktyg för att hantera och attrahera talang.

I plattformen kan du bland annat:

 • Stärka ditt företags varumärke med en karriärsida – fånga kandidaternas uppmärksamhet och attrahera rätt kandidater
 • Rekrytera opartiskt med anonyma funktioner – minska risken för diskriminering
 • Rekrytera & Analysera – Enkel hantering och samarbete för dig och ditt team – spara tid och resurser

Chatta och boka möten med kandidaterna – Kom närmare era kandidater och ge dom den bästa upplevelsen

Läs mer >>

People Analytics

PeopleInsights – ett komplett verktyg för lönekartläggning, med bra analyser.

Läs mer >> 

Protime

Protime är en lösning för tidsregistrering och personalhantering som används av över 4 000 företag över hela Europa.

Läs mer >>

Learnifier – Smarta lärupplevelser online

Learnifier är ett effektivt och smart verktyg för att skapa och hantera lärupplevelser i din organisation. Learning är en tilläggsmodul där användarna enkelt och smidigt kan bygga digitala onlinekuser med drag-and-drop på några minuter.

Efter skapandet av kursen kan du smidigt anpassa kuserna efter arbetsroll, avdelning och lokalisering och sätta på autopilot. Du bygger olika triggers som ser till att bjuda in och påminna medarbetare som inte har genomfört kurser inom utsatt tid.

 • Användarvänliga och kraftfulla lärupplevelser
 • Digital onboarding
 • Fungerar på alla plattformar

Kolla in vårt gemensamma webinar som spelades in den 26:e mars 2021 >>

Läs mer >>