Skalbara lönetjänster

Är löneoutsourcing för fyrkantigt – men egen lönehantering för sårbart? SD Worx erbjuder flera lönetjänster anpassade för just ditt företag.

Nu behöver du inte längre välja mellan att bygga upp en helt egen lönefunktion eller att outsourca helt och hållet. Traditionellt sett har företag antingen valt att skaffa ett eget lönesystem – eller att outsourca lönefunktionen. Men att ha ett eget lönesystem kan ibland upplevas som sårbart – t ex vid sjukfrånvaro, då medarbetare slutar, vabbar eller går på semester. Om man däremot väljer att outsourca lönerna upplever en del att det känns som att man lagt hela kontrollen hos den externa samarbetspartnern.

Vi erbjuder flera alternativ som innebär att du kan få fördelarna från både att ha ett eget lönesystem och att outsourca.

SD Worx Lön Premium

SD Worx Lön Premium är en skalbar lönetjänst för dig som använder vår molntjänst SD Worx Lön. Du kan välja till tjänsten om du behöver hjälp med systemförvaltning, drift och lönehantering i händelse av oplanerad frånvaro.

AI, automatiserade processer, kunniga lönespecialister och dedikerad rådgivningstjänst minskar din sårbarhet gällande kompetens inom systemförvaltning, processhantering och integrationer samt även det dagliga lönearbetet.

Läs mer om SD Worx Lön Premium

SD Worx Pay Plus

SD Worx Pay är en lönetjänst med unikt koncept i lönebranschen. Vi använder AI (Artificiell Intelligens) för att identifiera avvikelser i vår lönehantering. Med hjälp av branschledande tänk och ny teknik har vi ökat snabbheten, höjt kvalitén och precisionen på våra kunders lönedata väsentligt – både vid implementering och vid fortsatt handläggande av lönerna.

Läs mer om SD Worx Pay Plus

Konsulttjänster

Med årtionden av erfarenhet av affärsprocesser och IT-lösningar vill vi att våra kunder ska dra nytta av vår kompetens. Vi delar dessa färdigheter med dig genom våra professionella tjänster som består av konsulttjänster och implementering, support och utbildningstjänster.

Läs mer om våra konsulttjänster

Systemförvaltning AMS (Application Management Service)

Det kan vara en utmaning att alltid ha kompetens inom systemadministration på plats. Därför utvecklade vi tjänsten Application Management Service – AMS. Vårt AMS-team ser till att ert lönesystem eller HR-system är kontinuerligt uppdaterat och optimerat efter er verksamhets aktivitet. Ni behöver inte längre oroa er för kompetensbrist inom systemförvaltningen och kan därför lägga energi på till exempel löne- och HR-processerna.

Läs mer om SD Worx tjänst Application Management Service (AMS)