Omfattande Workforce Management-lösning

Vår intelligenta lösning för schemaläggning, bemanning och tid ger dig möjlighet att koordinera personalresurser, maximera produktiviteten och hantera kostnader i realtid.

SD Worx Workforce Management erbjuder

Tid & närvaro

Enorma vinster görs genom att inte bara rapportera, utan också bearbeta och analysera tid- och närvaro. Det ger dig en korrekt realtidsöversikt av personalstyrkans kapacitet och tillgänglighet.

Personalplanering

Genom att tilldela rätt arbetsuppgifter till rätt personer ökar du företagets effektivitet, garanterar högre servicenivåer och håller er förberedda på att anpassa er om arbetsbelastningen ändras.

Uppgifts- & aktivitetshantering

Genom att registrera exakt hur mycket tid som läggs på varje uppgift för varje kund får du en tydlig överblick över personalkapaciteten och kan fördela personalkostnaderna på rätt sätt.

Strategisk planering

Workforce Management handlar om att optimera processen av att omvandla tid, till pengar. I dagens flexibla arbetsmarknad är det viktigt att du kan hantera din personalstyrka strategiskt.

Hantera dina anställdas arbetsbelastning effektivt

När det kommer till optimal planering av personal och kostnader erbjuder den digitala tidsåldern både utmaningar och möjligheter för företag.

Tid har blivit allt viktigare i vårt samhälle. Både individer och organisationer letar efter sätt att använda sin tid på de mest effektiva, flexibla och produktiva sätten. Många tjänstedrivna organisationer letar idag efter olika sätt att optimera den tillgängliga tiden för sin personal för att öka produktiviteten och ROI.

För att uppnå detta behöver organisationen en kraftfull lösning för schemaläggning, bemanningsplanering och tidrapportering och rätt expertis för att underlätta tre nyckelaktiviteter: tid och närvaro, personalplanering och uppgifts- och aktivitetshantering.

Kontakta oss idag för att upptäcka hur våra lösningar kan förändra din verksamhet

Boka en gratis konsultation

Fördelarna för din organisation

Frigör tid

HR-avdelningen vinner tid att lägga på andra strategiska uppgifter som tillför värde.

Korrekt data

Löneproffs kan vara säkra på att de arbetar med korrekta uppgifter. 

Löneinsikter

Förutse och förebygg utmaningar i kapacitet och obalans i arbetsbelastningen. 

Medarbetarinsikter

Medarbetarna får bättre insikter i det arbete de har utfört. 

SD Worx Workforce Management kunder

SD Worx Workforce Management system används runt om i världen av både stora och små företag. Här är några exempel på våra kunder. Läs mer om kunderna på Protime’s hemsida.