Ett skalbart HR-system för ert unika behov

Vårt HR-system är skalbart och du kan skräddarsy en lösning som passar ditt unika behov. Börja med People för hanteringen av master data. Därefter kan du lägga till funktionalitet som bland annat tid- och frånvarohantering, kompetensutveckling, reseräkningar och integrera till vårt lönesystem.

Rollbaserat

Mer kraft till hela organisationen

Nu kan du utföra alla HR-uppgifter snabbt, enkelt och smidigt med SD Worx appar och applikationer. I takt med digitaliseringen blir HR alltmer decentraliserat vilket ger mer kraft och kortare beslutsvägar för användarna, resultatet blir en smidig och effektiv organisation.

Vårt HR-system erbjuder flerspråkiga appar som är rollbaserade och är riktade till användarens individuella behov, med lättillgängliga funktioner och självbetjäning för olika processer.

Daily

Här har alla anställda översikt över sin anställning. Har kan du registrera tid och frånvaro, ansöka om semester, se din lönespecifikation med mera. Allt i en användarvänlig app.

App + Webb

Manager

Gränssnittet för alla chefer. Här får du som chef översikt över alla dina uppgifter som chef samt hela ditt team. Du kan enkelt godkänna tid, utlägg, semester med mera. och enkelt skapa rapporter.

App + Webb

Pro

För HR-experterna och HR-avdelningen. Här har du tillgång till alla HR-moduler och har total översikt över alla processer och rapporter.

Webb

HR-appar för dina anställda som är enkla att använda

Appar skapade för att ge anställda och chefer en tillgänglig, intuitiv och snabb HR-upplevelse. Registreringen är så enkel att medarbetare snabbt och enkelt kan registrera en sjukanmälning från sängen. Apparna sparar tid när anställda och chefer kan ansöka, registrera och revidera direkt i mobilen.

Home

Ett perfekt sätt att börja på

Home är navet för hela organisationens HR. En plats där användare på alla nivåer får en möjlighet att överblicka HR-aktiviteter direkt i systemet. Här kan även HR-kollegor kommunicera direkt med alla anställda. Home presenteras i en intuitiv design som effektiviserar och förenklar ett tidigare komplext arbete. Nedan får du lära dig mer Home´s två huvudfunktioner.

Dashboard

Home’s dashboard ger dig ett fågelperspektiv över hela organisationen. Här kan du enkelt överblicka den nuvarande situationen i realtid.

Inkorg

Att arbeta med HR behöver varken vara tidskrävande eller svårt. Inkorgen i Home är assistenten du alltid har önskat.

Få de processer du behöver för ditt dagliga HR-arbete

Vårt HR-system stöttar en mängd HR-processer. Genom att kombinera våra moduler kan din organisation få de processer som behövs för din dagliga HR-verksamhet

Vill du investera i en ny

lösning för HR och Lön?

Vi kan hjälpa dig att räkna ut vad som lönar sig, och om det finns möjliga besparingar, med vår business case calculator.

Alla produkter

Läs mer om våra HR-produkter

Och vad de kan göra för dig.

People

Information om dina medarbetare och organisationen, lättillgängligt.

Time

Ge dina anställda en trevlig och smidig upplevelse när de rapporterar och godkänner tid.

Competence

Identifiera nyckelkompetenser, luckor och potential bland dina anställda.

Analytics

Erbjud din organisation ett verktyg som ger dig djup insikt över din organisations data.

Expense

Aditro Expense gör pappersarbete och förlorade kvitton till ett avlägset minne.

Learning

Hantera och skapa lärupplevelser inom organisationen.

Health

Fullt integrerad med vår tidslösning och alla fördelar med organisationsstrukturen.

Perform

Engagemang och utveckling är nyckeln för alla organisationer.

Recruitment

Rekryterings- och anställningsprocesser integrerade.

Salary review

Hantera lönerevisionen från början till slut.

Demo av SD Worx HR

Se en 10 minuter demo av gränssnitten och funktionerna i SD Worx HR.

Du får se Daily som är för medarbetaren, Manager som gör vardagen enklare för chefen och Pro där du som HR-specialist jobbar.

I demon får du se anställning med e-signering, tidrapporteringkvittoredovisning, lönerevision, medarbetarsamtal och KPI:er med Analytics.

Registrera dig och se demo

Vill du veta mer om vårt HR-system? Boka en online demo!