Löneprogram och HR-appar i ett anpassningsbart och flexibelt paket

SD Worx Pay är ett löneprogram som är paketerat i en enkel och översiktlig lösning för dig som söker en optimerad lönetjänst. Oavsett vad ert behov är skapar vi tillsammans med dig marknadens bästa lönetjänst – den som passar just ditt företag!

SD Worx Pay är för dig som söker ett modernt, flexibelt och pålitligt löneprogram med appar för tidrapportering och resehantering.

Vill ni att vi tar hand om lönen men samtidigt få en ökad transparens in i systemet? Ni har kvar vissa processer och känner ett ägandeskap över era löner utan att behöva ha egen bemanning för det. Detta kan vid behov även skalas upp vid exempelvis semestrar eller om någon slutar och en ersättare inte finns att tillgå direkt. Med SD Worx Pay´s löneprogram försvinner risken och sårbarheten samtidigt som ni behåller inblicken i lönehanteringen och spar tid till en reducerad kostnad.

HR-appar och löneprogram online

Vårt löneprogram finns med dig oavsett var du är. Dina medarbetare kan enkelt rapportera arbetad tid och frånvaro oavsett var de är, direkt. En fördel med att ha kvittoredovisningen i fickan är att medarbetarna enkelt kan ta en bild på kvittot och registrera direkt efter köp. Det minskar risken för att kvitton kommer bort eller att köp helt enkelt glöms bort, vi erbjuder det bästa löneprogrammet både för anställda, chefer och HR-specialister.

Har ni behov av att SD Worx tar hand om löneprocessen helt och hållet – under en viss begränsad tid eller mer permanent? Detta kan vi erbjuda med SD Worx Pay. Utifrån era behov kan vi anpassa vilka delar som ni själva respektive SD Worx ansvarar för.

Paketeringen av SD Worx Pay passar flertalet branscher och vi driver utvecklingen tillsammans med våra kunder för att skapa det bästa löneprogramet, som hjälper er verksamhet framåt. Kontakta oss för att få den tjänst som passar ert företag bäst!