Vi är SD Worx (tidigare Aditro)

Vi är ett team av utvecklare, löneguruer, projektledare, implementeringsexperter, HR- och lönespecialister, CX-experter, lösningsarkitekter, tekniker, konsulter, chefer och anställda. Vi jobbar på SD Worx för att vi gillar att utveckla och leverera coola lösningar som hjälper våra kunder in i en enklare vardag. Vi tror att vi har de bästa hjärnorna inom HRM-branschen som arbetar med oss.

Vi är en av de ledande HR- och löneleverantörerna i Europa. Med 75 års erfarenhet av europeisk HR och lön har vi skapat moderna lösningar med marknadsledande och användarvänlig funktionalitet. Vi är stolta över våra kollegor, de lösningar vi levererar och våra kunder. I Sverige är vi ca. 250 anställda, dessutom har vi ca. 400 otroligt duktiga kollegor i Sverige, Finland och Danmark.

Aditro, en del av SD Worx

Aditro är nu SD Worx

Aditro är sedan våren 2021 en del av SD Worx-familjen och heter nu SD Worx

Vad gör vi?

Vi är en ledande leverantör som utvecklar, producerar och levererar kompletta lösningar inom lön och HR till medelstora och stora företag.

Vår strategi

Vi utnyttjar alla möjligheter inom molntjänster och mobila lösningar för att förenkla och utveckla HR- och lönevärlden.

Vårt mål

Att göra HR-processer enklare och mer tillgängliga, både för HR, chefer och anställda. Detta frigör tid så att anställda kan få mer tid till att göra sitt jobb.

For oss är det människor, inte teknik, som kommer först.

Ingen hoppar ur sängen och njuter av utläggshantering. Eller längtar efter tidsrapportering. Det förstår vi. Men genom att förenkla processerna kan vi frigöra dyrbar tid och energi så att du kan fokusera på själva arbetet, det som är viktigt för dig och ditt företag.

Vi gör coola grejer för människor i den verkliga världen som arbetar överallt, var som helst, när som helst, på vilken plattform som helst. Fördelen vi har som leverantör är att vi själva utvecklar våra lösningar. Det gör att det är kort väg från våra kunders behov av vidareutveckling av lösningarna. Och eftersom vi alltid sätter människan först, används våra lösningar, om och om igen.

Om oss och vår historia

SD Worx är en av de ledande leverantörerna av HR- och lönesystem samt outsourcing av löner i Europa. Genom ett nära samarbete med våra kunder har vi skaffat oss djup och bred kompetens inom HR- och Löneprocesser.

Vi har varit ledande inom HRM i nästan 60 år. 1960 grundades företaget ursprungligen och 1999-2005 tog viktiga delar av verksamheten form när IT-företaget TietoEnator etablerade affärsområdet HR Personec. 2007 etablerades varumärket Aditro och 2015 etablerades den nuvarande strukturen efter att Aditro avvecklat segmenten offentlig sektor i Sverige och SME-marknaden i Norge.
Aditro är ett privatägt företag som i april 2021 förvärvades av SD Worx, ett av Europas ledande företag inom HR & Lön, och vi har nu bytt namn till SD Worx.